Es-selamu alejkum ue rahmetullahi ue berakatuhu
Xhamia e Regensdorfit 

Është një Xhami e vlersuar nga personalitete të ndryshëm dhe u bënë thirrje

të gjithë besimtarëve në çdo kohë dhe moment munden ta vizitojn Xhaminë tonë, dyert janë të hapur pë të gjithë

checked.svg
jeni të mirëseardhur!a
WELCOME TO CMS PRO
WE ARE BUSNESS COMPANY

New Universal slider plugin, with unlimited posibilites and animated layers
video, button and text support.

Es-selamu alejkum ue rahmetullahi ue berakatuhu

Xhamia e Regensdorfit është një Xhami e vlersuar nga personalitete të ndryshëm dhe u bënë thirrje të gjithë besimtarëve në çdo kohë dhe moment munden ta vizitojn Xhaminë tonë, dyert janë të hapur pë të gjithë, jeni të mirëseardhur!

Lokacioni

XHAMIA E REGENSDORFIT Pumpwerkstrasse 26, 8105 Regensdorf, Switzerland

Shënimi i 20 vjetorit

Shërbimet tona

- Sherbimet qe ofron xhamija e Regensdorfit per xhematin e vet -

Falja e namazeve


Seminare periodike


Ligjërata javore


Mësim Besimi për fëmijët


Seminare periodike


Organizimi i tribunave shkencore dhe fetare


Koha e namazit

Pesë Shtyllat e Islamit

  • Shehadeti - Dekalrimi i se nuk ka zot tjetër përveç Allahut, dhe se Muhammedi është i dërguari i tij. 
  • Namazi - Të falurit pesë herë në ditë në kohë të caktuara.
  • Agjërimi - Agjërim dhe vetë-kontrolli gjatë muajit të bekuar të Ramazanit
  • Zeqati - Dhurimi i 2.5% i fitimeve të varfërve dhe nevojëtarve.
  • Haxhi - Pelegrinazhi për në Mekë së paku një herë në jetë nësë ka mundësi.